Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Wandelroutes

  Wandelen op de Veluwe

  De Veluwe is prachtig. Heuvelachtig, gevarieerd en uitgestrekt. Met verschillende soorten bos, heidevelden en zandvlakten. Rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis. Dit alles maakt dat je heerlijk eindeloos kunt wandelen op de Veluwe. Bij de receptie zijn leuke wandelroutes en wandelkaarten beschikbaar.

  Hulshorsterzandroute

  Een afwisselende wandeling door bos, heide en over stuifzand. Unieke en kwetsbare natuur, waardoor je op de paden moet blijven! Doe goede schoenen aan en neem op een warme zomerdag voldoende water mee, de temperatuur kan in de zomer hoog oplopen op het open stuifzand. Deze route is 7 km en wordt aangegeven door bruine paaltjes.
   

  Wandelroute het Verscholen dorp

  Een indrukwekkende wandelroute over de Veluwe die je langs prachtige heidevelden leidt en bijzondere plekken als het Verscholen Dorp in Vierhouten. Combineer deze wandeltocht met een lekkere picknick. Deze route is ongeveer 21 km en wordt aangegeven met bordjes.
   

  Kabouterroute voor de korte beentjes

  Deze wandelroute is een feest voor alle kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Kaboutermuts op, gevulde knapzak op je rug en klaar om op pad te gaan. De kinderen kunnen onderweg leuke opdrachten doen en leren van alles over de natuur. De route duurt ongeveer 1,5 uur.