Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Fietsroutes

Fietsen op de Veluwe

Bij de receptie liggen de leukste fietsroutes op je te wachten! Ontdek diverse prachtige routes, van charmante dorpen tot schitterende bossen. Laat je verrassen door onze suggesties en beleef een fietservaring om nooit te vergeten! Onze aanbevolen routes:

Wilde zwijnen route

Een fietstocht geschikt tijdens schemering. Zo vergroot je de kans op het zien van wild. Fiets langs mooie stukken natuur, bijzondere landhuizen en herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Onderweg kom je langs genoeg mogelijkheden voor een rustpauze. Deze route is ongeveer 32 km en goed aangegeven met bordjes. Je kunt deze fietsroute verkrijgen bij VVV Nunspeet.
 

Veluwse hanzestedenroute

Een mooie fietstocht met uitzicht op het Veluwemeer. Tijdens deze tocht kom je ook langs de twee vestigingssteden: Elburg en Harderwijk waar je gezellig een fietspauze kunt nemen. Deze fietsroute is een knooppuntenroute van 45 km. Je kunt deze fietsroute verkrijgen bij VVV Nunspeet.


Vier de Veluwe

Combineer fietsen met heerlijk eten tijdens de fietstocht: ‘Happen en trappen’. Een culinaire fietstocht langs verschillende horeca in de gemeente Nunspeet. Geniet van vijf gangen en elke gang krijg je bij een andere horecazaak. Dit is een route van 55 km.