De Recronvoorwaarden, onze privacy verklaring en ons terreinreglement zijn van toepassing op elk(e) reservering/verblijf bij Recreatiepark Samoza.

RECRONVOORWAADEN

RECRON voorwaarden Toeristische plaatsen
RECRON voorwaarden Vakantieverblijven
RECRON voorwaarden Seizoenplaatsen
RECRON voorwaarden Vaste Plaatsen

TERREINREGLEMENT

Terreinreglement toeristische plaatsen
Terreinreglement vaste plaatsen

PRIVACY
Wij gebruiken je gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld. Bekijk hier onze volledige privacyverklaring.

PRIJZEN OP DE WEBSITE
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Prijzen onder voorbehoud van zet- en drukfouten. 

VOORKEUR
Heb je voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows/chalets/kampeerplaatsen naast elkaar of een bepaalde accommodatie/kampeerplaats dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 11,00 (kampeerplaats) en € 22,50 (verhuurobject) per boeking. Hier worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam/locatienummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.

ANNULERINGVERZEKERING
Je kunt maximaal binnen 24 uur na het maken van je reservering een annuleringsverzekering via ons afsluiten. Na deze 24 uur is dit niet meer mogelijk. Bij annuleringen zonder annuleringsverzekering gelden de hierboven genoemde RECRON voorwaarden.

GEGEVENS

Recreatiepark Samoza
Plaggeweg 90
8076 PM Vierhouten
 
KvK: 08006136
BTW: NL001217860B01
IBAN: NL39 RABO 0128 4399 63
BIC: RABONL2U
Incassant ID: NL 47 ZZZ 080061360000